Bij Biljettelmachine.nl vindt u snel de juiste biljettelmachines en munttelmachines.

DiscountOffice.nl levert uw bestelling met volledige garantie in heel Nederland.
Meer info...

Rubrieken

Merken

Informatie over biljettelmachines

U wilt een geldtelmachine kopen om uw biljetten te tellen? Echter u ziet door de bomen het bos niet meer? Biljettelmachine.nl biedt een uitgekiend assortiment waarin de bekende biljettelmachines van Acropaq, Pro-Intell en Safescan zijn vertegenwoordigd.

De range omvat oplossingen voor alle organisaties: van groot tot klein en voor ieder budget. Bovendien beschikken veel biljettelmachines over praktische optel- en afpasfuncties.

biljettelmachine1

Voor elke toepassing is er een geschikte machine te vinden. Via de product selector navigeert u eenvoudig naar de gewenste machine. U kunt snel filteren op de volgende opties: snelheid, invoercapaciteit, uitvoercapaciteit, sorteerfunctie, detectie-mogelijkheden en uiteraard voor welke valuta de machines geschikt zijn.

biljettelmachine 2

Valsgelddetectie-methoden, welke functies zijn er?

De meeste biljettellers zijn uitgerust met een valsgelddetectie-methode: dit kan een variant zijn van een enkele UV-controle tot complete 6-voudige detectie-controle. Hieronder vindt u een afbeelding waarin de verschillende detectiemethoden worden weergeven. In de producttekst wordt altijd weergeven welke controlemethode van toepassing is op het door u geselecteerde model.

valgelddetectiemethodes

Nieuwe euro-bankbiljetten: zijn de machines ervoor geschikt en hoe zit dit in de toekomst?

Alle machines zijn geschikt voor de al uitgekomen nieuwe bankbiljetten. In de toekomst zullen uiteraard ook nieuwe bankbiljetten verschijnen waar de machines nog niet op getest zijn, per fabrikant verschilt hiervoor de procedure van een update. Hieronder vindt u een overzicht per merk:

Safescan Gratis software-update door middel van een optioneel leverbare update-kabel
Acropaq Gratis software-update door middel van een optioneel leverbare update-kabel
Pro-Intell Machine dient opgestuurd te worden aan DiscountOffice. De machine wordt gereinigd en ontvangt een update met een maximum aan kosten van € 50,- excl. BTW per machine.

Het kan enige tijd duren na de release van een nieuw bankbiljet dat de software beschikbaar is. Onze afdeling klantenservice zal u hier graag over informeren als u aanvullende vragen heeft.

biljettelmachine

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest